Vakkundig, professioneel, netjes en betrouwbaar

In de afgelopen jaren heb ik verschillende malen gebruik gemaakt van Patrick’s services, voor zowel buiten- als binnenwerk. Patrick is vakkundig, geeft goed advies en werkt zeer professioneel. Iedere dag wordt alles netjes opgeruimd en het werk wordt binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Daarnaast zijn Patrick evenals zijn collega Vera, leuke, vriendelijke mensen en zeer betrouwbaar. Ze leveren erg goed werk voor een zeer redelijke prijs.

We hadden een offerte aangevraagd eind mei en begin september is het hele huis perfect geschilderd. Geen verrassingen en Zuid-West doet wat ze zeggen . In 1 week tijd was ons hele huis geschilderd. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Ons huis ziet er weer uit als nieuw! fam. Biermans

 

september 2018

Schildersbedrijf Zuid-West heeft de kozijnen van ons bedrijfspand in Vlissingen-Oost opnieuw geschilderd en hersteld waar nodig. Met de juiste adviezen, planning en hard werken hebben ze een erg mooi resultaat geleverd wat voldoet aan de verwachtingen!

Feyter Forklift Services

 

Groot was mijn verrassing toen het schildersbedrijf precies op de afgesproken datum begon. Een prima start want ik heb dat wel anders meegemaakt.

En zonder onderbreking werd het werk afgemaakt door Patrick,Vera,Willem en Patrick 2. Gezellig, betrokken en zonder mopperen. Het resultaat mag er zijn. Buren en kennissen prijzen de kleurencombinatie (advies van Patrick!) en de prima afwerking. Patrick is niet snel tevreden. Ik ben dat in ieder geval wel!

Iedereen die een schilderklus heeft, raad ik aan om het schildersbedrijf Zuid-West uit te nodigen.

Ze brengen kleur in je leven.

Jan Hopmans, Vlissingen

augustus 2018

 

Via onze schoonzoon kregen wij het advies om ons huis te laten schilderen door schildersbedrijf Zuid-West uit Vlissingen. Zijn woning en nog een paar woningen bij hem in de straat waren tot tevredenheid door dat bedrijf geschilderd.

Bij ons begonnen op de afgesproken dag 3 man voortvarend aan het werk. Het was een goed op elkaar ingespeeld team; ieder had z’n specialiteit, zoals schuren, houtrot repareren, gronden of lakken. Het werk verliep daardoor heel efficiënt en het resultaat is mooi.

Ondanks de warmte lag het tempo hoog en was de klus in goed twee dagen gereed.

Wij zijn heel tevreden en kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

Familie van der Pool te Vlissingen

 

juli 2018

 

Wij werken regelmatig samen met Schildersbedrijf Zuidwest. Wat een genot! Ze komen hun afspraken na, werken snel, zijn kundig en dat ook nog eens voor een scherpe prijs. Een aanrader dus!

Richard Witlox, 3D o.g. B.V.     

 

juni 2018